Ecoduct Groenendaal // Dag van het Zoniënwoud

15/10/2017 10:00
De bouw van Ecoduct Groenendaal zit in de laatste rechte lijn. In het kader van de Dag van het Zoniënwoud kan u op de werf ontdekken hoe ver de werken gevorderd zijn en hoe het ecoduct er definitief zal uitzien over enkele maanden. We geven een overzicht en uitleg bij de diersoorten die de voorbije maanden waargenomen zijn in de omgeving (van glanzende slakkenloopkever over ree tot ruige dwergvleermuis) en waarvoor deze brug over de autosnelweg wordt gebouwd. Terwijl u geniet van een drankje aan de bar, vereeuwigt graffiti-artiest DZIA de toekomstige gebruikers op de 60 meter brede betonnen middenpijler. Een gift shop bezorgt u een gratis aandenken voor achteraf.
Alle activiteiten gaan door onder het ecoduct, op het stuk afgesloten autosnelweg R0 richting Zaventem. Grijp deze uitzonderlijke kans om het verhaal verder te kunnen vertellen aan uw familie, vrienden, collega’s en kleinkinderen. Het ecoduct zal na voltooiing immers niet toegankelijk zijn voor publiek.

Vertrekpunt: Poort van Groenendaal (het ecoduct is enkel te voet of per fiets bereikbaar, wegwijzers vanaf Bosmuseum en Station Groenendaal zijn voorzien)

Datum van het evenement:
15/10/2017 van 10:00 tot 16:00
Ontmoetingsplaats:
Tarief:
gratis
Toegankelijkheid voor minder validen:
nee