Kom tot rust in De Woudpoort

In Jezus-Eik, een van de zes toegangspoorten tot het Zoniënwoud, vind je De Woudpoort. Dat voormalige boswachtershuis werd omgetoverd tot ijssalon in samenwerking met Natuurinvest, het Agentschap voor Natuur en Bos en Estee IJs. Maar De Woudpoort biedt je veel meer dan ijs alleen.

De Woudpoort

© De Woudpoort

Zin om het Zoniënwoud in te trekken? In De Woudpoort kan je ter plaatse fietsen huren, of je kan ze bij jou thuis laten leveren. Mountainbikes, city bikes en E-bikes, je vindt het er allemaal. Daarnaast is De Woudpoort een mooie uitvalsbasis om het woud te voet te verkennen. Het personeel staat altijd klaar met informatie, kaarten en wandel- en fietsroutes.

Kom je na een verkwikkende wandeling of fietstocht weer bij De Woudpoort aan, dan kan je genieten van heerlijke ambachtelijke producten zoals ijscoupes, pannenkoeken en andere dessertjes. Je kan zelfs smullen van enkele gerechten, vergezeld van een verfrissende drankje. Wist je trouwens dat er in De Woudpoort ook een microbrouwerij verborgen zit? Brouwer Laurent Noël is sinds 2014 creatief aan de slag in Brouwhuis De Nille en laat je proeven van unieke brouwsels: bieren met kokosnoot, munt, citroen, rozemarijn, Philippijnse thee … keuze te over. Nieuwsgierig? Ga dan zelf een keertje proeven en kom tot rust in De Woudpoort!

Plezier maken in het Zoniënwoud? www.woudpoort.com helpt je op weg.