Bedankt aan alle deelnemers van de sensibiliseringsactie ‘Samen voor het Zoniënwoud’!

De weergoden waren ons dan wel iets minder goed gezind tijdens de sensibiliseringsacties op 26 maart in het bos, toch was het ontzettend boeiend om zo’n mooie groep enthousiaste bosliefhebbers samen te kunnen brengen en te kunnen informeren over de bescherming van het Zoniënwoud.

We danken dan ook alle deelnemers en het bospersoneel voor hun enthousiaste inzet en voor de interessante uitwisselingen die we hadden.

We merkten dat er heel wat interesse is om zich op een structurele wijze in te kunnen zetten voor het bos. Zoals die dag ook vermeld, willen we in de toekomst een vrijwilligerswerking (Soigneurs) uitrollen in het Zoniënwoud, maar vraagt dit nog wat tijd (en middelen). Van zodra deze plannen concreet worden, lees je het hier!

Dan rest er ons enkel nog om iedereen aan te moedigen om de bescherming van het Zoniënwoud te blijven steunen en om de goede gewoontes van het bos ook te delen met jouw netwerk, vrienden en familie tijdens een prachtig bosbezoek!

BEDANKT!

Foto’s: Stichting Zoniënwoud

Deze activiteit wordt georganiseerd door Stichting Zoniënwoud in het kader van het Europese Life project B4B (Belgium for Biodiversity)

Aanmelden op onze nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies volgens ons privacy beleid