Clean-up in het Zoniënwoud voor een propere Tervurenlaan! 18 september 2022

Steek je graag de handen uit de mouwen voor het Zoniënwoud? Help ons tijdens autoloze zondag op 18 september om de Tervurenlaan een grote schoonmaakbeurt te geven.

Een stukje verdoken natuur? Het op te ruimen gebied bevindt zich tussen het hoger gelegen deel van de Tervurenlaan, het Vier Armenkruispunt en de Mooi-Boswijk (Joli-Bois).  

De boswachters verwelkomen je om 10 uur aan de tramhalte ‘Verbrandendreef’ (Sint-Pieters-Woluwe) en aan de ‘parking Ravenstein’ (Vier Armen in Tervuren).  Zij delen met plezier hun liefde voor het bos en staan ook paraat om jouw vragen te beantwoorden.  

Het einde is voorzien om 12u30 aan de vertrekpunten.

We rekenen ook op jouw helpende handen! Met deze actie willen we eveneens de aandacht vestigen op het noodzakelijke belang van duurzame oplossingen.

Doe jij ook mee?

Schrijf je hier in zodat we je deelname kunnen organiseren.

De ontmoetingsplaatsen zijn gemakkelijk bereikbaar met tram 44 en er zal worden gezorgd voor tijdelijke fietsenstallingen.

Draag geschikte kleding (lange broek om tekenbeten te voorkomen) en breng je tuinhandschoenen mee. Grijptangen, restafval- en blauwe zakken worden ter beschikking gesteld en zullen worden opgehaald door Net Brussel. Grofvuil moet niet worden opgehaald, maar gemeld worden via de App FixmyStreet.

Deze Clean-up wordt georganiseerd door Stichting Zoniënwoud in samenwerking met de betrokken gemeentes (Tervuren, Sint-Pieters Woluwe en Oudergem) de bosbeheerders (Agentschap Natuur & Bos, de Koninklijke Schenking en Leefmilieu Brussel) en Net Brussel.

Hopelijk tot dan!

Foto: Marine Hardy

Aanmelden op onze nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies volgens ons privacy beleid