Samen voor het Zoniënwoud! Doe jij ook mee op 26 maart?

Op zondag 26 maart, ter gelegenheid van de internationale dag van het bos, nodigen we iedereen uit om samen met het bospersoneel de bezoekers van het bos te informeren en te sensibiliseren over de goede gewoontes van het bos en de bescherming van het Zoniënwoud.

Wil je je die dag graag inzetten?
We nodigen je uit voor een informele en boeiende opleiding in de voormiddag, voorzien door Stichting Zoniënwoud, de partners van het bos en het bospersoneel.

In de namiddag trekken we samen met het bospersoneel het bos in om onze kennis in de praktijk om te zetten en zoveel mogelijk bezoekers meer informatie bij te brengen over de goede gewoontes van het bos. Want op die manier draagt iedereen zijn steentje bij tot de bescherming van het Zoniënwoud!

De opleiding zal doorgaan in het sportcentrum Adeps in Oudergem (vlot bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit elk gewest) en vlakbij het bos. Tijdens de lunch wordt gezorgd voor een broodje en een drankje, dit is ook het uitgelezen moment voor uitwisselingen over het thema.

Praktische info
Opleiding : 10:30 – 12:00
Sandwichlunch: 12:00 – 13:00
Sensibiliseringsactie: 13:30 – 16:30

Sportcentrum ADEPS
Waversesteenweg 2057
1160 Oudergem
(vlakbij de toegangspoort Rood Klooster en metrohalte Herrmann-Debroux)

Deelnemen?
Schrijf je hier gratis in.

De deelnemers krijgen vóór de activiteit een briefing en praktische informatie.

Foto’s: Bénédicte Maindiaux (cover), Thierry Lampe

Deze activiteit wordt georganiseerd door Stichting Zoniënwoud in het kader van het Europese Life project B4B (Belgium for Biodiversity)

Aanmelden op onze nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies volgens ons privacy beleid