Word partnerorganisatie van het Zoniënwoud

Partnerorganisaties van het Zoniënwoud

Partnerorganisaties spelen een cruciale rol dankzij de activiteiten die zij organiseren.

Bezoekers krijgen via deze activiteiten de kans om het bos op een andere manier te leren kennen en om er meer over te leren. De vele geleide wandelingen of begeleide activiteiten die de natuur- en gidsenverenigingen van het Zoniënwoud wekelijks organiseren zijn daar het beste voorbeeld van.

De Stichting op haar beurt zorgt ervoor dat deze activiteiten mee opgenomen worden in de dagelijkse communicatie en extra in de kijker gezet worden dankzij bijvoorbeeld de agenda van het Zoniënwoud of een gelegenheid zoals de Dag van het Zoniënwoud.

Idealiter zou elk soort gebruiker van het Zoniënwoud zich vertegenwoordigd moeten voelen binnen de groep van partners. Het groeiproces kan best gradueel uitgebouwd worden door naast de natuur- en gidsenverenigingen ook de culturele en toeristische info- en onthaalpunten, sportverenigingen, jeugdbewegingen te betrekken. Andere doelgroepen kunnen in een latere fase betrokken worden.

De activiteiten van de partnerorganisaties dienen te voldoen aan een charter om het kwaliteitslabel ‘partneractiviteit’ te kunnen krijgen.

Wil je met jouw organisatie of vereniging partner worden? Laat het ons weten! 

Aanmelden op onze nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies volgens ons privacy beleid